Et godt nytår og et godt råd til vægttabet

Godt nytår kære læser. Jeg håber du og dem du holder af har fået den bedst mulige start på 2018.

Året er nogle få dage gammel og ugebladene bugner allerede med mennesker der har tabt sig 10 kg på få uger. Igen i år skal vi høre om slankekure i rå mængder, den ene mere bestialsk end den anden.

Det fascinerende spørgsmål der altid rejser sig i hovedet på mig er hvorfor det er ekstra fedt når det går hurtigt.

Er det fordi at det bare skal overståes så man kan komme videre med sit liv?

Livet er jo netop at finde i selve vægttabet, så hvorfor ikke lade det vare så længe som muligt. For hvert kilo fedt du taber dig, (hvis du altså ønsker at tabe dig) vil du mærke at din livskvalitet stige lidt dag for dag.

Det er en misforståelse at tro at et stort vægttab i starten af forløbet, øger dine muligheder for et godt resultat på den lange bane. Et fænomen som er opstået fordi vores primære opmærksomhed er rettet imod at spise sundere og bevæge sig mere. Med det fokus er det svært at holde motivationen oppe i ret lang tid og det er derfor tvingende nødvendigt med et hurtigt resultat vi kan fejre. Men lykken er lunefuld og glæden er ofte kort. Kiloene sniger sig på henover året og vi vender stille og roligt tilbage til udgangspunktet eller til noget der er værre.

Mit råd til dig er derfor at du bruger de første måneder af året på at holde tempoet på vægttabet nede så du bliver mere opmærksom på dig selv, dine gode og dårlige vaner, hvad du siger når du ‘taler’ med dig selv, din kropsholdning, hvor meget du bander, hvad du føler i bestemte situationer osv.

Giver dette mening for dig?

Et holdbart vægttab opstår når du lærer at nyde processen og bliver afklaret omkring hvad der virker for dig og er godt for dig.

Og ja min ven. Selvfølgelig betyder det noget hvad vi spiser og at vi bevæger os hver dag.

Det er bare ikke der vi starter hvis vi vil have succes.

Tankekurens app er lavet for at hjælpe dig med at blive afklaret, give mindre stress og mere ro, energi og overskud. Og gjort på en måde som er anerkendende.

Vælger du at bruge den må du blot love mig een ting:

Stop op i 2 minutter hver dag, lyt og læs dagens tekst og fortsæt så med det du var igang med. Så enkelt er det at blive skubbet i den retning som er god for dig, som gør dig lettere i livet og i kroppen.

Godt nytår og god fornøjelse

Per fra Team Tankekuren App

Ps: Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at skrive en mail eller på facebook